Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736584388

Amistoso (Int., RC) 736584388 Información oficial sobre el partido 736584388 en Hattrick

17.07.2024 18:45:00

Umm Al Qwain Royal Sports Alineación oficial del equipo 'Umm Al Qwain Royal Sports' en el partido 8 - 1 CF Historics Alineación oficial del equipo 'CF Historics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Umm Al Qwain Royal Sports Alineación oficial del equipo 'Umm Al Qwain Royal Sports' en el partido 8 - 0 CF Historics Alineación oficial del equipo 'CF Historics' en el partido
Tiene un resultado normal 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umm Al Qwain Royal Sports

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tarso Faria Brito ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sports es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sports va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salman Khalfan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Yardan Badareen es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Sports va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tarso Faria Brito des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Salman Khalfan va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): El gol de falta de Felix Bouffard sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 69 i ampliar l'avantatge de Sports a 6 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hani Al-Qasem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 1 per a Sports.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sports pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bilal Al-Alawi va posar el 8 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jumaa’ Al-Saadi de Sports va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Bilal Al-Alawi que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hani Al-Qasem de Sports va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CF Historics

Goles Goles

  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 59 del partit, anotant el 5 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Aridani Martínez.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Historics va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gonzalo Quiroga que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Farrés de Historics es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aridani Martínez.