Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736584052

Amistoso (Int., RC) 736584052 Información oficial sobre el partido 736584052 en Hattrick

17.07.2024 23:10:00

Mythos FC Alineación oficial del equipo 'Mythos FC' en el partido 4 - 5 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mythos FC Alineación oficial del equipo 'Mythos FC' en el partido 3 - 3 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,3 % 41,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mythos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Mythos s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Stefano Djasman per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Orlando Gajadhar Sukul va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mythos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mike Namdar en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Humbert Laloe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 78 de joc. Sergio Arichero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 5. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Roël Singoredjo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Mike Namdar, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Rishit Bhide va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): Maxence Dubus va empatar per a TIBIA, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): TIBIA agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Evgeniy Kurbanov amb mestria.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Evgeniy Kurbanov va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a TIBIA.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Lex Van Hauthem va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Kondo Akivaga va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 3 - 5 per a TIBIA.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TIBIA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jackson Asante, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): TIBIA va estar a punt d'empatar al 18 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Evgeniy Kurbanov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Delano Wessels va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ismael Salado, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lex Van Hauthem. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.