Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736583423

Amistoso (Int., RC) 736583423 Información oficial sobre el partido 736583423 en Hattrick

16.07.2024 18:25:00

Krummbeinige Holzfaeller Alineación oficial del equipo 'Krummbeinige Holzfaeller' en el partido 2 - 1 Crematorio Union de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Crematorio Union de Guarnizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Krummbeinige Holzfaeller Alineación oficial del equipo 'Krummbeinige Holzfaeller' en el partido 2 - 0 Crematorio Union de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Crematorio Union de Guarnizo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krummbeinige Holzfaeller

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 19 minuts, Adam Michalka va superar per velocitat Dani Serral per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adam Michalka, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steven Beatingo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Holzis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Silas Bastian Banck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Armando Samaniego.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Steven Beatingo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Crematorio Union de Guarnizo

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jan Bellart la va rematar Alfonso Fontana amb una magnífica volea que va fer pujar per a CUG el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pedro Gómez Martelo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manfred Theodor Palombini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 11, un contraatac del CUG no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alfonso Fontana perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): CUG van sortir al contraatac al minut 51, però Pedro Gómez Martelo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nardo Trepiana.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Hernando Villate de CUG va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Fontana de CUG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.