Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736583368

Amistoso (Int., RC) 736583368 Información oficial sobre el partido 736583368 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

F.C. Celta Astur Alineación oficial del equipo 'F.C. Celta Astur' en el partido 2 - 1 ACS Veselice Alineación oficial del equipo 'ACS Veselice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Celta Astur Alineación oficial del equipo 'F.C. Celta Astur' en el partido 3 - 1 ACS Veselice Alineación oficial del equipo 'ACS Veselice' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Celta Astur

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Lastur Dobaran va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 186 Minuto 100 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Celta va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ricardo Mañas, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Celta va gaudir d'un penal a favor al minut 4, però el jugador Etelvino Couzadoiro va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Riku Europaeus.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Ricardo Mañas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Celta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Etelvino Couzadoiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Celta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 111 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Alcadio Campino va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 111, i va passar la pilota a Carlos Baliño, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodor Furment de Celta es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

ACS Veselice

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Alois Mužátko de Veselice va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 95 (Ocasión de falta): El Veselice va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 95 amb un llançament de falta perillós. En Peter Moser però, la va tirar centrada i amb poca potència.