Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736583092

Amistoso (Int.) 736583092 Información oficial sobre el partido 736583092 en Hattrick

17.07.2024 08:15:00

FC Hungry Marmots Alineación oficial del equipo 'FC Hungry Marmots' en el partido 1 - 1 Gorrillas UD Alineación oficial del equipo 'Gorrillas UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hungry Marmots Alineación oficial del equipo 'FC Hungry Marmots' en el partido 2 - 1 Gorrillas UD Alineación oficial del equipo 'Gorrillas UD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hungry Marmots

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Petro Hliuk, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oleksii Barylko per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Germán Graful va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En German Shelomentsev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hryhorii Blystavets de Marmots va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hanot Arretagaiba.

Gorrillas UD

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luis Méndez Melgar sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 62 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GUD va anar a parar a la dreta de l'atac on en Anastasi Soria, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcelino Martínez de Tejada de GUD va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Raúl Elguera que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Méndez Melgar de GUD es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Rosset de GUD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.