Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736583080

Amistoso (Int.) 736583080 Información oficial sobre el partido 736583080 en Hattrick

17.07.2024 20:50:00

VALENCIA CLUB DE FUTBOL SAD Alineación oficial del equipo 'VALENCIA CLUB DE FUTBOL SAD' en el partido 0 - 7 C.E.Jojojoi Alineación oficial del equipo 'C.E.Jojojoi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
VALENCIA CLUB DE FUTBOL SAD Alineación oficial del equipo 'VALENCIA CLUB DE FUTBOL SAD' en el partido 0 - 6 C.E.Jojojoi Alineación oficial del equipo 'C.E.Jojojoi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALENCIA CLUB DE FUTBOL SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Aaron Dalhuizen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

C.E.Jojojoi

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Askold Vodopianov van servir per superar a l'últim defensor, en Ben Olin. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de C.E.Jojojoi cantant "Askold Vodopianov selecció!"
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.E.Jojojoi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ninel Bâgu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALENCIA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mario Berchicci la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del C.E.Jojojoi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 27.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mario Berchicci va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bence Réger, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Askold Vodopianov va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a C.E.Jojojoi.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Gianfranco Magazzini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Al minut 8, Émilien Delplanque de C.E.Jojojoi va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Mario Berchicci, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. C.E.Jojojoi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Askold Vodopianov de C.E.Jojojoi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Bence Réger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.