Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736582527

Amistoso (Int.) 736582527 Información oficial sobre el partido 736582527 en Hattrick

17.07.2024 20:45:00

Gefle Norra International Alineación oficial del equipo 'Gefle Norra International' en el partido 2 - 4 RCD LucMar Alineación oficial del equipo 'RCD LucMar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gefle Norra International Alineación oficial del equipo 'Gefle Norra International' en el partido 2 - 2 RCD LucMar Alineación oficial del equipo 'RCD LucMar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gefle Norra International

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Beda Blangetti igualava per International en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): Al 74 minuts, El International va fer el 2-3. En Heiðar Einarsson va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 90 amb una falta ben llançada per en Hrólfur Haraldsson, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

RCD LucMar

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de LucMar Daniel Alberto Tello va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El LucMar sempre confia amb les genialitats d'en Zenon Story; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): LucMar va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Óscar Rodríguez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): LucMar va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Óscar Rodríguez la va transformar en el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Èric Cardús de LucMar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Camas de LucMar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Ezequiel Gomensoro de LucMar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.