Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736580790

Amistoso (Int., RC) 736580790 Información oficial sobre el partido 736580790 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

CD Maspalomas Alineación oficial del equipo 'CD Maspalomas' en el partido 4 - 2 Domesticus Dragons Alineación oficial del equipo 'Domesticus Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Maspalomas Alineación oficial del equipo 'CD Maspalomas' en el partido 3 - 0 Domesticus Dragons Alineación oficial del equipo 'Domesticus Dragons' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Maspalomas

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jasem Siahi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maspalomas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Maspalomas prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Quirze Siscart va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julián Perales es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Maspalomas va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Julián Perales, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Niezgoda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Maspalomas ho intentava per la dreta per mitjà de Eduardo Cima, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Quirze Siscart gairebé va marcar per a Maspalomas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Domesticus Dragons

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eemeli Suhonen de Domesticus va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Martijn ten Have de Domesticus després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Eemeli Suhonen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Jonas Schou de Domesticus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.