Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736580770

Amistoso (Int., RC) 736580770 Información oficial sobre el partido 736580770 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Esparta United Alineación oficial del equipo 'Esparta United' en el partido 2 - 4 v a n h a k a n s a Alineación oficial del equipo 'v a n h a k a n s a' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Esparta United Alineación oficial del equipo 'Esparta United' en el partido 3 - 2 v a n h a k a n s a Alineación oficial del equipo 'v a n h a k a n s a' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esparta United

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Robert Gausachs va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 23 gràcies a la jugada de Ivan Genchev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Gabriel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

v a n h a k a n s a

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Harri Koski va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 16. 0 - 1 per a v.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Ville Poutanen va pentinar un córner cap al segon pal que Leo Lakaniemi va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 170 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Harri Koski posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lars-Göran Heijari va augmentar l'avantatge de v a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Radosław Grześkowiak va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Väinämö Tapaninen des de l'esquerra.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Lars-Göran Heijari, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. v va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harri Koski de v va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Teemu Prättälä de v va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johannes Kössi de v es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.