Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736580202

Amistoso 736580202 Información oficial sobre el partido 736580202 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 2 - 4 Flow Wizards Alineación oficial del equipo 'Flow Wizards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 0 - 1 Flow Wizards Alineación oficial del equipo 'Flow Wizards' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cal Mays F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Adam Kazber va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mays i marcant el 1 - 1.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Diego Echáuz de Mays va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Mays van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Santiago Masoliver no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mays, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Baudouin Gallier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Baltasar Medina de Mays va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beñat Gutiérrez de Mays es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.

Flow Wizards

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Wizards es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Urquijo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Manuel Botín Ríos quedar desmarcat i marcar per a Wizards al minut 49. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Wizards l'avantatge per 1 - 3. Fernando Tabernero en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tomás Fideu Martínez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Manuel Botín Ríos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.