Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736578873

Amistoso 736578873 Información oficial sobre el partido 736578873 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

UD Wachufleiva Alineación oficial del equipo 'UD Wachufleiva' en el partido 8 - 0 Industriales3D Alineación oficial del equipo 'Industriales3D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Wachufleiva Alineación oficial del equipo 'UD Wachufleiva' en el partido 3 - 0 Industriales3D Alineación oficial del equipo 'Industriales3D' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Wachufleiva

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Wachufleiva va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 12, quan Alejandro 'Avispa' Deutor, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Wachufleiva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Ángel Blanco Valdés va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Vladimir Đurđić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Federico Caravita va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Mateusz Jackowiak, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Federico Caravita va augmentar la diferència de Wachufleiva a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Federico Caravita va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Wachufleiva va augmentar la diferència quan Vladimir Đurđić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Utrilla no va poder aturar Alejandro 'Avispa' Deutor de Wachufleiva, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 61 el 8 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Ángel Blanco Valdés de Wachufleiva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Industriales3D

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Jesús Utrilla va estar a punt de posar per davant a Industriales3D amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jacinto Rízquez va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Industriales3D va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduardo Roses, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.