Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736577657

Amistoso (RC) 736577657 Información oficial sobre el partido 736577657 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

RCD Teixonet Alineación oficial del equipo 'RCD Teixonet' en el partido 4 - 3 catalufus Alineación oficial del equipo 'catalufus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
RCD Teixonet Alineación oficial del equipo 'RCD Teixonet' en el partido 9 - 1 catalufus Alineación oficial del equipo 'catalufus' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Teixonet

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 l'àrbitre va premiar Teixonet amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sergio Yotún va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Teixonet va ser Sebastià Sató.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, Manuel Antonio Vallejo facilitava les coses al Teixonet amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergio Tobalina, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Teixonet se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Óscar Capo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Teixonet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Juan Alberto Muñoz Ramos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián Ramos Rivero va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Alberto Ginesta de Teixonet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

catalufus

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 48 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Augusto Oria marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 60 minuts Rodrigo Varea va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador de catalufus Augusto Oria va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 71 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Fernando Suabia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mónico Aguilo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rodrigo Varea estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Carlos Hernán Gurierrez Gandarilla, als 40 minuts, va fallar per ben poc.