Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736577224

Amistoso 736577224 Información oficial sobre el partido 736577224 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Butragueños Alineación oficial del equipo 'Butragueños' en el partido 2 - 5 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Butragueños Alineación oficial del equipo 'Butragueños' en el partido 1 - 7 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Butragueños

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Kuba Szumlas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Butragueños amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Nadir M'Changama en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ordoño Framboesa va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CUATTRO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alessandro Reder va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): CUATTRO agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Modesto José Vilhena amb mestria.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Mahmoud Kamara donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Anton Berrios va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Modesto José Vilhena va augmentar l'avantatge de CUATTRO a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Lucian Lupaşcu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bronislav Sukhobokov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): Ludovic Durand començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iago Adrián Mosquera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.