Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736577052

Amistoso 736577052 Información oficial sobre el partido 736577052 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido 4 - 4 Següencu F.C. Alineación oficial del equipo 'Següencu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido 2 - 0 Següencu F.C. Alineación oficial del equipo 'Següencu F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perico UTD

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Perico's per la dreta va donar com a resultat un gol de Tobi Fundel al minut 37 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El Perico's no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Iván Ulloa es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Martin Hagedoorn va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Perico's empatava el partit, 3 a 3, al minut 67.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 69 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ettore Straccia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tobi Fundel no va entrar per centímetres.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, Ettore Straccia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Ulloa.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Hagedoorn de Perico's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Martin Hagedoorn de Perico's va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Següencu F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Santiago Agustín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Següencu, Jesús Alfredo Ortega Alvarado, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Següencu sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Pepe Vieira va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jesús Alfredo Ortega Alvarado de Següencu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Següencu eren letals, i Daniel-Alexandru Gârniceanu va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 4 entrant des de la dreta.