Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575788

Amistoso (Int.) 736575788 Información oficial sobre el partido 736575788 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Los qwertyu Alineación oficial del equipo 'Los qwertyu' en el partido 3 - 1 Hajduk-Young Boys 3rd Alineación oficial del equipo 'Hajduk-Young Boys 3rd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los qwertyu Alineación oficial del equipo 'Los qwertyu' en el partido 0 - 2 Hajduk-Young Boys 3rd Alineación oficial del equipo 'Hajduk-Young Boys 3rd' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los qwertyu

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Zsolt Liptói. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Quantin Ruelens de qwertyu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Heber Mallqui va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de qwertyu, Josep Maria Sabartrés, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Quantin Ruelens, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Hajduk-Young Boys 3rd

Goles Goles

  • 151 Minuto 46 (Gol por el centro): Un mica després, Fadri Schasching de Hajduk-Young va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14 Dirk Kiltzing va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Benet Urguía va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Zenon Buchała va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Fadri Schasching quasi aconsegueix empatar per Hajduk-Young al minut 55, però Benet Urguía va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dirk Kiltzing va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 80 en Fadri Schasching va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Benet Urguía va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dirk Kiltzing ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Christophe Vercruysse.