Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575773

Amistoso (Int.) 736575773 Información oficial sobre el partido 736575773 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

arrancatapinos de Oviedo Alineación oficial del equipo 'arrancatapinos de Oviedo' en el partido 0 - 7 BK Två dutt och ett fläk Alineación oficial del equipo 'BK Två dutt och ett fläk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
arrancatapinos de Oviedo Alineación oficial del equipo 'arrancatapinos de Oviedo' en el partido 0 - 6 BK Två dutt och ett fläk Alineación oficial del equipo 'BK Två dutt och ett fläk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arrancatapinos de Oviedo

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Gabancho va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Julen Noval va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Martínez de arrancatapinos es va guanyar la targeta groga merescudament.

BK Två dutt och ett fläk

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Darwin Ariosa encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pietro Paolo Del Gaudio només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, dutt va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sergey Schipunov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Pietro Paolo Del Gaudio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Alexandru-Dan Burgui van servir per superar a l'últim defensor, en Jonas Übigau. Tot va acabar amb el 0 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de dutt cantant "Alexandru-Dan Burgui selecció!"
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a dutt l'avantatge per 0 - 5. Adam Plesiak en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, dutt va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Markos Manzanares.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Rafael Zurer va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a dutt.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Niko Peljušić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Wilson Walls va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Rafael Zurer que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Markos Manzanares, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. dutt va quedar sense poder incrementar el seu marcador.