Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575666

Amistoso (Int., RC) 736575666 Información oficial sobre el partido 736575666 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 7 - 1 FC Choucroute garnie Alineación oficial del equipo 'FC Choucroute garnie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 7 - 0 FC Choucroute garnie Alineación oficial del equipo 'FC Choucroute garnie' en el partido
Tiene un resultado normal 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EJR

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Miečius Umbražūnas va donar a EJR un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Als 27 minuts de joc, els nois de EJR van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Emmanuel Carmona augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): EJR va obtenir un penal al minut 38, que va llançar a la perfecció Emmanuel Carmona. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de EJR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean Nada progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Luis Azabache va incrementar l'avantatge de EJR amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Christoffer Babelsberg va augmentar l'avantatge de EJR a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Choucroute. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean Nada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del EJR es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Brandon Smeekes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Marco Mega gairebé va marcar per a EJR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Kasper Eide, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Choucroute garnie

Goles Goles

  • 150 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, Pierric Spagnol va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Choucroute tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre-Yves Freulon de Choucroute va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuele Degli Esposti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.