Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575499

Amistoso (Int., RC) 736575499 Información oficial sobre el partido 736575499 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Diablillos Alineación oficial del equipo 'Diablillos' en el partido 4 - 3 Suicide Muppets Alineación oficial del equipo 'Suicide Muppets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Diablillos Alineación oficial del equipo 'Diablillos' en el partido 8 - 2 Suicide Muppets Alineación oficial del equipo 'Suicide Muppets' en el partido
Es un cenizo 8.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diablillos

Goles Goles

  • 102 Minuto 22 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Diablillos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Henry Grimes en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Henry Grimes s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Silvio Chacón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Diablillos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 48.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de David Baena va acabar en una passada genial cap al jugador de Diablillos Younès Othmani, que va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Silvio Chacón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martial Chaussinand al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Baños va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Younès Othmani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Pablo Baños gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martial Chaussinand va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Modesto Biedma gairebé va marcar per a Diablillos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Baena de Diablillos es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Suicide Muppets

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guy Grin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ivo Schnebli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Suicide eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 76, Andrei-Paul Mărtinaş va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 3.