Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575390

Amistoso (Int.) 736575390 Información oficial sobre el partido 736575390 en Hattrick

17.07.2024 17:55:00

K.S Janusze Alineación oficial del equipo 'K.S  Janusze' en el partido 4 - 4 Caimanes CD Alineación oficial del equipo 'Caimanes CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
K.S Janusze Alineación oficial del equipo 'K.S  Janusze' en el partido 3 - 6 Caimanes CD Alineación oficial del equipo 'Caimanes CD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K.S Janusze

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Després de 8 minuts de partit, Tomasz Wytyk igualava per Janusze en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Janusze amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Dobiemir Ogrodzki en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Włodzimierz Kapciak va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 69.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Janusze equilibrava la balança al minut 89. En Dobiemir Ogrodzki, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Piotr Graczyk quasi dona a Janusze l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Piotr Graczyk hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Włodzimierz Kapciak va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Franciszek Indelak de Janusze va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Walery Ogrodzki de Janusze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Caimanes CD

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Edward Zalech que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Caimanes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jimmy Cáceres.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Caimanes va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Oriol Gordo al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Caimanes va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 77. Jean Huben va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Ludwik Hołota, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Johannes Kitzmantel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Tomas Birgersson va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 75, però no s'esperava que en Dobiemir Ogrodzki, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.