Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736575064

Amistoso (Int.) 736575064 Información oficial sobre el partido 736575064 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido 1 - 2 Hop Hop Beavers Alineación oficial del equipo 'Hop Hop Beavers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido 2 - 0 Hop Hop Beavers Alineación oficial del equipo 'Hop Hop Beavers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kowalski wanderers

Goles Goles

  • 104 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Víctor de Borja va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomás Esteller va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Josep Maria Cusidó aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Barriga de wanderers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Barriga va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que wanderers va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Hop Hop Beavers

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Beavers eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Gaëtano Misson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Primo Moreno García va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Beavers, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Bruce Guéant va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.