Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736574673

Amistoso (Int., RC) 736574673 Información oficial sobre el partido 736574673 en Hattrick

17.07.2024 10:50:00

FC Red-Aeschlimanns Alineación oficial del equipo 'FC Red-Aeschlimanns' en el partido 1 - 4 Cory FC Alineación oficial del equipo 'Cory FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Red-Aeschlimanns Alineación oficial del equipo 'FC Red-Aeschlimanns' en el partido 2 - 0 Cory FC Alineación oficial del equipo 'Cory FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red-Aeschlimanns

Goles Goles

  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Tomi Ojaluoma va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Stepp de Red-Aeschlimanns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Stepp de Red-Aeschlimanns va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Cory FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ignacio Cueva que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cory.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Miguel Ríos sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Fernando Tainta marcar el 0 - 2 per al Cory.
  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Cory va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Abdulla Al-Qassimi rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 40.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdulla Al-Qassimi va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Miguel Ríos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Udo Zurlinden, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Anselmo Derrech de Cory va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerd Ankirchner de Cory amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.