Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736574308

Amistoso (Int., RC) 736574308 Información oficial sobre el partido 736574308 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

FC Culatello Alineación oficial del equipo 'FC Culatello' en el partido 1 - 3 Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Culatello Alineación oficial del equipo 'FC Culatello' en el partido 0 - 1 Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Culatello

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): En Ubaldo Mistretta va fer una ràpida incursió al minut 34, però en Yezekiel Aramyan no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Culatello va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paolo Pocchiola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Pilota Taldea A+E+U

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Pilota es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Teofilo Galdeano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pilota augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Meddur Bassiri es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Tomas Maisetti va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Urs Riggenbach va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 3 per a Pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 魏 (Wei) 崇弘 (Chonghong) de Pilota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yezekiel Aramyan de Pilota amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.