Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736574200

Amistoso (Int.) 736574200 Información oficial sobre el partido 736574200 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Uesa Gatillos Alineación oficial del equipo 'Uesa Gatillos' en el partido 0 - 4 Störte-Boyz 2010 Alineación oficial del equipo 'Störte-Boyz 2010' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Uesa Gatillos Alineación oficial del equipo 'Uesa Gatillos' en el partido 0 - 4 Störte-Boyz 2010 Alineación oficial del equipo 'Störte-Boyz 2010' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uesa Gatillos

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Gatillos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Eric Aspa no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gatillos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adolfo La Santa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Villarreal de Gatillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54 de partit, Miguel Villarreal de Gatillos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Ignacio Pardo García de Gatillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Störte-Boyz 2010

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de StörteBoyz va ser finalitzada des de l'esquerra per Dietmar Wintersperger al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Ivan Vučković va pentinar un córner cap al segon pal que Hilco Fasseur va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Ivan Vučković va augmentar l'avantatge de StörteBoyz a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a StörteBoyz l'avantatge per 0 - 4. Ivan Vučković en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kuba Słoma, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kuba Słoma va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Justin Wildenhayn van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jesús Melgar a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Waldemar Brägenklöterig va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alexander van der Zijden va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Klaus Bohnenkamp al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Justin Wildenhayn de StörteBoyz va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Waldemar Brägenklöterig de StörteBoyz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hilco Fasseur de StörteBoyz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.