Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736573661

Amistoso 736573661 Información oficial sobre el partido 736573661 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

TrinitatVella SASMacros 2 Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros 2' en el partido 2 - 0 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TrinitatVella SASMacros 2 Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros 2' en el partido 1 - 1 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TrinitatVella SASMacros 2

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): TrinitatVella va agafar avantatge al minut 18 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Vojtěch Šmarda fent així el 1 - 0.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Leonardo Reguero Manjón va anar directament als peus de Max Măncilă que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del youth_bcn. La jugada d'estratègia del TrinitatVella per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Leonardo Reguero Manjón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TrinitatVella a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mirko Purtschert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TrinitatVella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Ángel Osorio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Max Măncilă de TrinitatVella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guim Selva de TrinitatVella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

youth barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 5 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Stefano Iemmolo ja els havia advertit que el porter contrari, en Steve Reguero Manjón, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): El youth_bcn se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 85, en Paco Lobo Heras va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vexeta Coucieiro de youth_bcn es va guanyar la targeta groga merescudament.