Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736570493

Amistoso 736570493 Información oficial sobre el partido 736570493 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido 4 - 0 Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido 2 - 0 Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Mataos

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Marius Sortland, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luca Bellotto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mataos.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de Mataos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Claudio Lischi augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del Mataos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Binyamin Balagula, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miikka Aaltio va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Sylvester Flamborn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 26 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Claudio Lischi estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Urones va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jannik Bojsen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Justino Ávilla, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Claudio Lischi va sorprendre Sylvester Flamborn amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luca Bellotto de Mataos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ostromyr Vodopianov, el jugador de Mataos va ser expulsat al minut 83.

Los Estrellaos F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerald Rankin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miikka Aaltio haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Estrellaos al minut 28.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estrellaos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lucian-Dumitru Pal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Gerald Rankin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.