Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736569993

Amistoso 736569993 Información oficial sobre el partido 736569993 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido 7 - 0 Legiafan Alineación oficial del equipo 'Legiafan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido 3 - 0 Legiafan Alineación oficial del equipo 'Legiafan' en el partido
Tiene mucha potra 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zafranar.C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Desiderio Lafuente Santamaría, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Puyol va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Eric Nixon va augmentar la diferència de zafranar.C.F a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, zafranar.C.F va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Abdessabour Zehar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de zafranar.C.F pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aizkibel Almortza va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): zafranar.C.F va obtenir un penal al minut 69, que va llançar a la perfecció Eric Nixon. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Joel Uix va acabar en una passada genial cap al jugador de zafranar.C.F Rafael Laín, que va marcar el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Contero va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Raúl Contero gairebé va marcar per a zafranar.C.F des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Legiafan

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Alsina de Legiafan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.