Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736569515

Amistoso 736569515 Información oficial sobre el partido 736569515 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Granma Alineación oficial del equipo 'Granma' en el partido 4 - 2 Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Granma Alineación oficial del equipo 'Granma' en el partido 3 - 0 Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granma

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Granma contenien la respiració mentre en Stelios Leventakis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Granma pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Del Rosal va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Sándor Hidi va donar a Granma un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Granma va augmentar la diferència quan Stelios Leventakis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Granma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zekai Uru, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ahmed Rameez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nikola Zagorchin va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Sándor Hidi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Romuald Potarzycki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Martin Weiß, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nikola Zagorchin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Stelios Leventakis, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Ahmed Rameez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Salmadara Key

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Rudolphe Buffière va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Salma, al minut 58. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Salma va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Toni Salcedo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sammy Burke que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.