Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736568052

Amistoso 736568052 Información oficial sobre el partido 736568052 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Super Xulo Alineación oficial del equipo 'Super Xulo' en el partido 4 - 2 N&N Alineación oficial del equipo 'N&N' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Super Xulo Alineación oficial del equipo 'Super Xulo' en el partido 7 - 0 N&N Alineación oficial del equipo 'N&N' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Xulo

Goles Goles

  • 109 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 18 minuts Josep Pelegrí es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Alessio Moro Visconti que d'un gran xut va marcar per a N&N el 0 - 1.
  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20, Super van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Ludwig Reimar Behlke va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Super s'esgargamellaven dempeus per esperonar José María Jolís que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 51 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Passats 52 minuts, Miquel dels Sants Abat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Super es posava per davant!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ñuño Mariño va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Ñuño Mariño quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Super va ser a punt de marcar al minut 28, quan el seu jugador Chinés Pernía va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ludwig Reimar Behlke una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Julio César Paz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

N&N

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): N&N va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 25. Iván Gotor va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.