Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736566589

Amistoso 736566589 Información oficial sobre el partido 736566589 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

C.D Almuñécar 2021 Alineación oficial del equipo 'C.D Almuñécar 2021' en el partido 1 - 2 País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D Almuñécar 2021 Alineación oficial del equipo 'C.D Almuñécar 2021' en el partido 3 - 2 País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Almuñécar 2021

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passava el minut 60 del matx, quan l'atent Marco Antonio Ruiz Cámara va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Marco Antonio Ruiz Cámara del Almuñécar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alvaro Armijos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jan-Jurjen Schimscheimer hauria d'haver estat gol al minut 29 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Marco Antonio Ruiz Cámara de Almuñécar va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

País Valencià FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): PVFC agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis Carlos Piernagorda amb mestria.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del PVFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Odoacre Bonazza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Vivien Besnard de PVFC va fallar un penal al minut 53, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Vivien Besnard va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Miguel Maestro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Naranjo de PVFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vivien Besnard.