Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736566441

Amistoso (RC) 736566441 Información oficial sobre el partido 736566441 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 4 - 1 Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 1 Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rabbit. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sudi Mwalimo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Telesaco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 6.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Claudio Daniel Nafarroa Lopez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Telesaco a 3 - 0. Edu Moro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Andrii Nudny de Telesaco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sudi Mwalimo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel·lí Gualba de Telesaco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 3 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Claudio Daniel Nafarroa Lopez va ajudar molt al Telesaco. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

Rabbit Dafne

Goles Goles

  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 69 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar David Sacarés.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivan Stoichkov, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Fryderyk Ładyński va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan López Gutiérrez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Alvino Soto de Rabbit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.