Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736566007

Amistoso (RC) 736566007 Información oficial sobre el partido 736566007 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 0 - 2 Atzavara Team Alineación oficial del equipo 'Atzavara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 1 - 1 Atzavara Team Alineación oficial del equipo 'Atzavara Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,4 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Tarraco

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Tarraco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Redondo en un 1 contra 1 amb el porter Iván Abolafio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Tarraco tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Josep Bellmunt ho va intentar al minut 33 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Tarraco va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Josep Bellmunt va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Iván Abolafio va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tarraco va deixar en bona posició a en José Roberto Saura Mora per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Pepe Ribadeneyra quasi marca en una jugada assajada de córner que Pere Vintcens havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Atzavara Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Esteban Fuenleal de Punxes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): José Mendoza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Punxes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Javier Urgel va quedar-se sol davant el porter Pedro Núñez del Prado, però aquest va poder aturar el xut.