Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736565219

Amistoso 736565219 Información oficial sobre el partido 736565219 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

CIMARRON EVFIJS CD Alineación oficial del equipo 'CIMARRON EVFIJS CD' en el partido 2 - 2 Ztaki Club Alineación oficial del equipo 'Ztaki Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CIMARRON EVFIJS CD Alineación oficial del equipo 'CIMARRON EVFIJS CD' en el partido 1 - 2 Ztaki Club Alineación oficial del equipo 'Ztaki Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIMARRON EVFIJS CD

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Norm Brain de CIMARRON, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan CIMARRON va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jeffrey Gagnard des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shahidul Islam de CIMARRON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ztaki Club

Goles Goles

  • 150 Minuto 63 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Narcís Ambròs va reduir les distàncies per al Ztaki amb un bon llançament de falta al minut 63. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Narcís Ambròs marqués l'empat. Al minut 65 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Narcís Ambròs va fallar-lo.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Avelino Pieres va fer una estirada espectacular al minut 47, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pablo Herencia.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ztaki va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Narcís Ambròs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Aritz Olmo Sáenz de Ztaki, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Mak Džaferović va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.