Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736565179

Amistoso (RC) 736565179 Información oficial sobre el partido 736565179 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

Cierzo Norsk Alineación oficial del equipo 'Cierzo Norsk' en el partido 2 - 1 ANGEL F.C. Alineación oficial del equipo 'ANGEL F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cierzo Norsk Alineación oficial del equipo 'Cierzo Norsk' en el partido 1 - 2 ANGEL F.C. Alineación oficial del equipo 'ANGEL F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cierzo Norsk

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cierzo va ser Miroslav Jan.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Cierzo va augmentar la diferència quan Niko Helin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Niko Helin del Cierzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pedro Galarmendi va rebre molts aplaudiments. Al minut 23 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pedro Galarmendi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Daniel Liggera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

ANGEL F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): ANGEL van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jesse Taipale va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Amedeo Calzolari completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Jesse Taipale va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ANGEL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesse Taipale.