Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Las Carencias (1335137) - Rianxeira (1601226) » 736565095: T76/R8

Copa 736565095 Información oficial sobre el partido 736565095 en Hattrick

17.07.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 8

U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido 6 - 7 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido 3 - 1 Rianxeira Alineación oficial del equipo 'Rianxeira' en el partido
Tiene bastante suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Las Carencias

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Ferruccio Teodorani de U.D. Car empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Martien de Haard va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 106 Minuto 100 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Víctor Himadas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 100, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del U.D. Car, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferruccio Teodorani va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Ivaylo Todorov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ferruccio Teodorani va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Martien de Haard va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Mok Liang Yong de U.D. Car va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Mok Liang Yong del U.D. Car ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Felipe Andrades! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de U.D. Car, Víctor Himadas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Felipe Andrades de U.D. Car, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivaylo Todorov en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ferruccio Teodorani anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a U.D. Car.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Nereo Romero, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ivaylo Todorov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de U.D. Car i 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de U.D. Car João Rosa Vieira va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Rianxeira

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Enrico Remedio el va rematar Gianni Voltolini amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Rianxeira va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Paco Casal, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 101 (Gol por el centro): Als 101 minuts de partit, Avelino Martínez de Rianxeira va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Paco Camón de Rianxeira, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rianxeira va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Traian Cocotă, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Avelino Martínez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cristian Pellicer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Rianxeira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 114, quan Avelino Martínez va quedar-se sol davant el porter Cristian Pellicer, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Rianxeira Traian Cocotă no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristian Pellicer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Juan Mata va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Rianxeira Manuel Briuolo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristian Pellicer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Guillermo Ruiz Correa xutant per a Rianxeira va fer anar la pilota just on la volia, però Cristian Pellicer, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Rianxeira Paco Casal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristian Pellicer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.