Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736565010

Copa 736565010 Información oficial sobre el partido 736565010 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Banana Club Alineación oficial del equipo 'Banana Club' en el partido 3 - 1 albertomasqueunclub Alineación oficial del equipo 'albertomasqueunclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Banana Club Alineación oficial del equipo 'Banana Club' en el partido 2 - 0 albertomasqueunclub Alineación oficial del equipo 'albertomasqueunclub' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banana Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Banana va agafar avantatge al minut 14 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Kristobal Lizardi fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Banana va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gregorio Orquín des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Banana va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gregorio Orquín, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Robin Lintonen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Banana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Luchoro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kristobal Lizardi de Banana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Robin Lintonen va enviar un xut des de 40 metres al minut 74, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bonaventura Montroig per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dimitri Harloff va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Stian Frogner de Banana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

albertomasqueunclub

Goles Goles

  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de albertomasqueunclub eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 49, Mark Makhlin va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): albertomasqueunclub van seguir progressant per la banda dreta. Ralph Euckens va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Lukas Schröder va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Víctor Tunica.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de albertomasqueunclub va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xavier Cáceres, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mark Makhlin de albertomasqueunclub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.