Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736565003

Copa 736565003 Información oficial sobre el partido 736565003 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

U D Salamanca Alineación oficial del equipo 'U D Salamanca' en el partido 4 - 3 Cd'e Suria Alineación oficial del equipo 'Cd'e Suria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U D Salamanca Alineación oficial del equipo 'U D Salamanca' en el partido 4 - 2 Cd'e Suria Alineación oficial del equipo 'Cd'e Suria' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U D Salamanca

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, José Echaide es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Salamanca amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant İsmet Püren en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Echaide, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Salamanca se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 67.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): David Ituño va augmentar la diferència de Salamanca a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Salamanca va estar a punt d'arribar en un córner. En Patxi Consejo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 230 Minuto 92 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 92 podia haver acabat en gol, però Andreas Mouzakitis va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a İsmet Püren de Salamanca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cd'e Suria

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Roberto Valderrama de Suria va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a Suria l'avantatge per 0 - 2. Eusebio Marqués en va ser l'anotador.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Suria van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Irail Labakoetxea va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Suria, Diego Acebedo va fallar un penal al minut 33, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jędrzej Wojtasik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Przemysław Kadłubowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Tan Eraydın de Suria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.