Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564983

Copa 736564983 Información oficial sobre el partido 736564983 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Balompdik Gloom Alineación oficial del equipo 'Balompdik Gloom' en el partido 7 - 6 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balompdik Gloom Alineación oficial del equipo 'Balompdik Gloom' en el partido 3 - 0 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
Tiene mucha potra 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompdik Gloom

Goles Goles

  • 125 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Argenis Pizani, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Remigius Satzger de Balompdik va demostrar les seves habilitats al minut 32 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El Balompdik no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gerhard Thomi es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Gustabo Bandaormaetxea va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 139 Minuto 101 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Gerhard Thomi van servir per superar a l'últim defensor, en Jean Pedro Oliveira Silva. Tot va acabar amb el 4 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Balompdik cantant "Gerhard Thomi selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al 12, Yago Rivas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Daniel Sagrera. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Balompdik la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rafael Trompet va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gerhard Thomi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 104 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gerhard Thomi va ridiculitzar a en Jean Pedro Oliveira Silva amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Balompdik Jorge Antonio Vallina, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Sagrera. El marcador continuava 4 - 4.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gustabo Bandaormaetxea va clavar el 5 - 4 per a Balompdik amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Sergio Cerca anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Balompdik.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Balompdik, Iriome Sahuquillo, col·locà la pilota just a les mans d'en Daniel Sagrera. El marcador: 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): David García de Piedra de Balompdik, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniel Sagrera en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Portland Thorns FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Martinho Martins va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Portland va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jon Kepa Barraikoa.
  • 170 Minuto 100 (Gol de falta): Portland va passar a dominar el partit per 3 - 4 després d'un golàs de falta de Chaime Arbués.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martinho Martins, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Conadall de Portland la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Daniel Sagrera de Portland va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jean Pedro Oliveira Silva va xutar fora per a Portland, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Portland Raimonds Alksnis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eugenio Ruiz Cámara es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de David Conadall de Portland va superar Eugenio Ruiz Cámara, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 6 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Ignacio Navasques de Portland va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.