Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564952

Copa 736564952 Información oficial sobre el partido 736564952 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Las Fuentes Alineación oficial del equipo 'Las Fuentes' en el partido 3 - 5 Albertinho FC Alineación oficial del equipo 'Albertinho FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Las Fuentes Alineación oficial del equipo 'Las Fuentes' en el partido 1 - 5 Albertinho FC Alineación oficial del equipo 'Albertinho FC' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Fuentes

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Orazio Raffini de LFZ va demostrar les seves habilitats al minut 36 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Jonathan Ellis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LFZ, un peu providencial d'en Jorge Álvarez Gundín va situar el 2-2 al panell digital.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Joonas Kaarteenaho va donar a LFZ un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pedro Laramy estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mateja Radosavljević, als 85 minuts, va fallar per ben poc.

Albertinho FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Mario das Ermidas de Albertinho va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ignacio Bayón que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Albertinho va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jesús Guirola va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Mario das Ermidas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 79.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): El jugador de Albertinho Ignacio Bayón va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 93 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 112 (Gol por la derecha): 温 (Wen) 修凯 (Xiukai) va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Albertinho va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuel Colarte s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Albertinho va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nani Antunes Marques va desviar el xut final de 温 (Wen) 修凯 (Xiukai) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Bayón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Edmundo Labrue Carrasco sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Ezequiel Uhagón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nani Antunes Marques va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Bayón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edmundo Labrue Carrasco de Albertinho es va guanyar la targeta groga merescudament.