Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564916

Copa 736564916 Información oficial sobre el partido 736564916 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido 2 - 1 Totiva Team Alineación oficial del equipo 'Totiva Team' en el partido
0 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
3 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
54 % Posesión 90' 46 %
Contraataques Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12 Táctica Normal
Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido 2 - 1 Totiva Team Alineación oficial del equipo 'Totiva Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido 2 - 1 Totiva Team Alineación oficial del equipo 'Totiva Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almas Libres

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Félix Gayo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Libres va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anselmo Guglielmone en un 1 contra 1 amb el porter Kazimierz Barzycki, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Carlton Dennis del Libres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Cesarino Pomarico va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Libres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 梁 (Liang) 兴海 (Xinghai)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Félix Gayo va estar a punt d'avançar els locals al minut 105 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noud Vastbinder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mehmet Keklik.
  • 512 Minuto 96 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Noud Vastbinder se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carlos Eduardo Izáciga xutant per a Libres va fer anar la pilota just on la volia, però Kazimierz Barzycki, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Libres, Anselmo Guglielmone, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Carlton Dennis de Libres va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): 聡史 (Satoshi) 佐藤 (Sato) va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Cesarino Pomarico va xutar fora per a Libres, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!

Totiva Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Jean-Marie Mascret de Totiva, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Athirson Gama Petri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Pavel Huleš, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Poyancos de Totiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Totiva Adrián Poyancos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 聡史 (Satoshi) 佐藤 (Sato) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Totiva Jean-Marie Mascret va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Totiva Esteban Deslluc, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 聡史 (Satoshi) 佐藤 (Sato). El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Torbjörn Magnusson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 聡史 (Satoshi) 佐藤 (Sato) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Totiva i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Totiva, Kazimierz Barzycki, col·locà la pilota just a les mans d'en 聡史 (Satoshi) 佐藤 (Sato). El marcador: 2 - 1.