Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564912

Copa 736564912 Información oficial sobre el partido 736564912 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 5 - 3 Felgueroso C.F. Alineación oficial del equipo 'Felgueroso C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 3 - 5 Felgueroso C.F. Alineación oficial del equipo 'Felgueroso C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newville C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Newville va ser Kendall Dingehouts.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Christian Zünd facilitava les coses al Newville amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 110 (Gol por el centro): Jan Uvíra s'emportà una gran ovació del públic local al minut 110, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Newville va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bogusław Chudziak va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ionuţ Constantin.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Büke Güneş de Newville amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Büke Güneş de Newville es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 27.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kacper Czapczyński de Newville va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Bogusław Chudziak de Newville va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jérôme Mast de Newville va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Newville Osman Hanssen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ionuţ Constantin. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Manuel Stoschka de Newville, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ionuţ Constantin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

Felgueroso C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 68 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlos Dito.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Rubén Osores donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Román Tárraga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Felgueroso.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Alfonso Tomás Marín va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Carlos Dito va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En José Román Tárraga al minut 58 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 114, quan en Francisco Martín Díaz de Quintana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Azentzio Zugatzua de Felgueroso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Dito de Felgueroso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Felgueroso Francisco Martín Díaz de Quintana va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Felgueroso, Alfonso Tomás Marín, col·locà la pilota just a les mans d'en Luigi Contino. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Azentzio Zugatzua va xutar fora per a Felgueroso, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Ionuţ Constantin de Felgueroso va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.