Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564891

Copa 736564891 Información oficial sobre el partido 736564891 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Prenditeam Alineación oficial del equipo 'Prenditeam' en el partido 6 - 7 Llerida CF Alineación oficial del equipo 'Llerida CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prenditeam Alineación oficial del equipo 'Prenditeam' en el partido 2 - 1 Llerida CF Alineación oficial del equipo 'Llerida CF' en el partido
Tiene mucha potra 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prenditeam

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 8, indicava inequívocament que en Leo Stamm va saber trobar la xarxa rival. Prenditeam desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Santiago Castellmir, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Prenditeam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 94.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Leo Stamm, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Radu-Dan Banu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en David Fracasi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leònides Sescomes de Prenditeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leònides Sescomes se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en José Manuel Figuerola va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Jérémy Gaume de Prenditeam va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Prenditeam, Santiago Castellmir, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Gary Lutz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Prenditeam.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Víctor Gargallo de Prenditeam anava molt fort i col·locat però Luís Paulo de Pinho no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Radu-Dan Banu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Prenditeam.

Llerida CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nicky Hillard.
  • 163 Minuto 96 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 96. L'anotador per Llerida va ser Flavio Tourís, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llerida que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Héctor Argentino Perez Casal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 93 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Tomeu Adsuar que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Maltortel de Llerida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cătălin Matache de Llerida es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Cătălin Matache de Llerida es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Llerida Flavio Tourís no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Gargallo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tomeu Adsuar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Héctor Argentino Perez Casal de Llerida, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Gargallo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Péter Zsolt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Llerida.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Miguel Maltortel de Llerida, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Gargallo en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.