Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564867

Copa 736564867 Información oficial sobre el partido 736564867 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Racing de Las Rozas Alineación oficial del equipo 'Racing de Las Rozas' en el partido 0 - 2 Los Sinvers Alineación oficial del equipo 'Los Sinvers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Las Rozas Alineación oficial del equipo 'Racing de Las Rozas' en el partido 1 - 3 Los Sinvers Alineación oficial del equipo 'Los Sinvers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Las Rozas

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rüştü Barış Alhat va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Svenning Niklasson, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 200 Minuto 52 (Ocasión de falta): Racing va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 52, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Felipe Roncal hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, 胡 (Hu) 天龙 (Tianlong). Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rüştü Barış Alhat de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filemón Tienza de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romuald Esquerra-Torrescasana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Sinvers

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Cezar Eşanu va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Clemente Matos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Maura va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 53, un contraatac del Sinvers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gilberto Cabello perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.