Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564815

Copa 736564815 Información oficial sobre el partido 736564815 en Hattrick

17.07.2024 12:15:00

U.D Caravaca Alineación oficial del equipo 'U.D Caravaca' en el partido 3 - 6 Paketes F.C. Alineación oficial del equipo 'Paketes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U.D Caravaca Alineación oficial del equipo 'U.D Caravaca' en el partido 2 - 6 Paketes F.C. Alineación oficial del equipo 'Paketes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Caravaca

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ram 'Tomate' Tomat de Caravaca aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Kowit 'Ibracadabra' Srinipa s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Ram 'Tomate' Tomat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Caravaca es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Al minut 105, Salva Beltran quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kowit 'Ibracadabra' Srinipa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Paketes F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 24 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Lorenzo Reguin de Paketes FC marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kojo Aygemang es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Raul Garcia, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 70.
  • 115 Minuto 99 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Pocurull de Paketes FC va fer un bon esprint per escapar-se de Benedicto Cuerla i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 4. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 111 (Gol por el centro): Domenic Koban va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 111, i va fer pujar el 3 - 5 per a Paketes FC.
  • 185 Minuto 112 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bogdan Matyjewicz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Barrios va poder marcar per a Paketes FC en un servei de cantonada picat per en Llem Masset quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Barrios va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Llem Masset, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Paketes FC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Izak Thibou, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Kojo Aygemang va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bogdan Matyjewicz de Paketes FC no va ser gol per ben poc.
  • 207 Minuto 100 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Kojo Aygemang va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.