Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564788

Copa 736564788 Información oficial sobre el partido 736564788 en Hattrick

17.07.2024 12:00:00

Inter Wolfs FC Alineación oficial del equipo 'Inter Wolfs FC' en el partido 2 - 4 SOURCEWAY FT Alineación oficial del equipo 'SOURCEWAY FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Inter Wolfs FC Alineación oficial del equipo 'Inter Wolfs FC' en el partido 1 - 5 SOURCEWAY FT Alineación oficial del equipo 'SOURCEWAY FT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Wolfs FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Inter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Santiago Hipólito va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El Inter no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Joaquín Gante es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Santiago Hipólito va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Próspero Donado hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Golpillanes havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Gante de Inter es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 74, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

SOURCEWAY FT

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jordi Blat de SOURCEWAY marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Ibai Abelleira donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vladimir Cornilă de SOURCEWAY l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 58 de partit.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, SOURCEWAY va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Faik De Rop.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Macario Ramos Brugarolas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kai Kulmbacher no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SOURCEWAY que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ferjani Ben Yaghlane, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.