Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564697

Copa 736564697 Información oficial sobre el partido 736564697 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido 2 - 5 Los Chaletines C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chaletines C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido 0 - 3 Los Chaletines C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chaletines C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antequera C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): José Regidor s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Pineda ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Antequera es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antequera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sebastian Więcaszek va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Antequera va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Javier Goitisolo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iulian Stoian, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Antequera van sortir al contraatac al minut 69, però Maor Brayer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Antequera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Goitisolo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ben Pirie va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Diego Buylla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 110 (Ocasión de contra por el centro): En José Regidor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Attila Authried de Antequera anava molt fort i col·locat però Diego Buylla no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Antequera Iulian Stoian, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Buylla. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Antequera, Alberto Pineda, col·locà la pilota just a les mans d'en Diego Buylla. El marcador: 2 - 4.

Los Chaletines C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Chaletines agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lolo Camoens amb mestria.
  • 162 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 115 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alejandro Casademunt de Chaletines marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Xevi Calmó, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lolo Camoens no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Cristian Druţă va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Chaletines va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xevi Calmó va desviar el xut final de Lolo Camoens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chaletines que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdul-Hakim Shirazi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Cristian Druţă de Chaletines, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Abdul-Hakim Shirazi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Casademunt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Giovanni Tarabochia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xevi Calmó, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Oskar Liesveld quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Chaletines, Klaas Drogt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Viktor Jánošík va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Raúl Colltor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 5 per a Chaletines.