Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564668

Copa 736564668 Información oficial sobre el partido 736564668 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Tonorpap Alineación oficial del equipo 'Tonorpap' en el partido 1 - 3 Etilikos FC Alineación oficial del equipo 'Etilikos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tonorpap Alineación oficial del equipo 'Tonorpap' en el partido 0 - 1 Etilikos FC Alineación oficial del equipo 'Etilikos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonorpap

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Picanyol va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tonorpap i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Tonorpap estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Daniel Picanyol va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fausto Giorgini que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Raúl López Castro hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Lenz Kalmus. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Etilikos FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Seidou Guero Godjo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Seidou Guero Godjo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Etilikos.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): El Shakour Ben Ali va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Etilikos. 0-3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abelard Puig-Corve de Etilikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.