Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564663

Copa 736564663 Información oficial sobre el partido 736564663 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Infierno Astur Alineación oficial del equipo 'Infierno Astur' en el partido 1 - 4 Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infierno Astur Alineación oficial del equipo 'Infierno Astur' en el partido 1 - 0 Mostoteam Alineación oficial del equipo 'Mostoteam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Astur

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jorge Negrón de Infierno va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergi Figarola quasi marca en una jugada assajada de córner que Luis Castellanos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Infierno van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Luis Castellanos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Sergi Figarola de Infierno va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miquel Àngel Argila va xutar fora per a Infierno, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luis Castellanos, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Raúl Barrera Rodríguez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Infierno i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rodolfo Escario de Infierno anava molt fort i col·locat però Raúl Barrera Rodríguez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.

Mostoteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Javier Baltanás donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Igor Agramakov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Julio Gray de Mostoteam va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Mostoteam Markus Dietlinde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Casimiro Valdés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Carlos Hernán Paez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.