Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564640

Copa 736564640 Información oficial sobre el partido 736564640 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Hristos Team Alineación oficial del equipo 'Hristos Team' en el partido 4 - 2 Ricky Balogun FC Alineación oficial del equipo 'Ricky Balogun FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hristos Team Alineación oficial del equipo 'Hristos Team' en el partido 3 - 0 Ricky Balogun FC Alineación oficial del equipo 'Ricky Balogun FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hristos Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): El Enrique Lanús va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Hristos. 1-1.
  • 110 Minuto 58 (Gol de falta): Una falta al minut 58 va proporcionar un lliure directe al Hristos. Luis Carlos Ordóñez va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Hristos va ser David Bartual.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Alberto Iriztain va augmentar l'avantatge de Hristos a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juliusz Zawalich va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Hristos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paulo Gustavo Bonilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En David Bartual va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alberto Iriztain hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Idirin va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Alejandro Cainas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Ricky Balogun FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 13 minuts quan Nisse Lifborn va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Balogun.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Balogun va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 51. Óscar Martínez Perea va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Danny Imbert després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Medina Almeida va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Óscar Martínez Perea quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Rafael Ibarra de Balogun va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.