Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564567

Copa 736564567 Información oficial sobre el partido 736564567 en Hattrick

17.07.2024 12:45:00

Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido 1 - 2 CD Dark Selhezad Alineación oficial del equipo 'CD Dark Selhezad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido 1 - 1 CD Dark Selhezad Alineación oficial del equipo 'CD Dark Selhezad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdefierro F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcos Mesa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Brian Danielsson de Valdefierro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Brian Danielsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rafael Albuquerque va deixar a Wiktor Warta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

CD Dark Selhezad

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Antonio Castrovido marqués l'empat. Al minut 27 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 187 Minuto 79 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Selhezad va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Adriano Gori en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Gabriel Omar Venn marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Juan Antonio Castrovido que va xutar a fora per molt poc.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 85 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Franciszek Matracki va superar els defenses rivals per velocitat al minut 87 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Selhezad van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Adriano Gori des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Adriano Gori de Selhezad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riyad Fayrouzi de Selhezad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.