Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564465

Copa 736564465 Información oficial sobre el partido 736564465 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Sporting Tordomar Alineación oficial del equipo 'Sporting Tordomar' en el partido 1 - 3 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Tordomar Alineación oficial del equipo 'Sporting Tordomar' en el partido 2 - 3 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,6 % 45,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Tordomar

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Javier Dueñas es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sporting va estar a punt d'arribar en un córner. En Javier Dueñas va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Nedeloiu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Javier Dueñas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 el Sporting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Feliks Sobotka no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Daniel Nedeloiu hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Constantin Chenet. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Miguel Parodi va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Dueñas de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Íllar Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Quan passaven 41 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Íllar. En Enrique Deguai va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 44 pels visitants. En Enrique Deguai va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Íllar va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erland Lundager.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Oriol Ollé quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kukuri Mamasakhlisi va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Enrique Deguai, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roine Davidsson.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabri Görkem Kurban de Íllar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.